Regulament Poilce Departament

In jos

Regulament Poilce Departament

Mesaj  Fire_Fox la data de Vin Ian 02, 2009 8:36 am

Regulament Police DepartamentPolice Departament este un organ al statului, care exista pentru a fi slujba in cetăţeanului.


Acest Regulament trebuie respectat de toti membrii Police Departament.In cazul in care nu sunteti de acord cu Regulamentul nu veti fi invitati in PD.Cei care nu respecta regulamentul vor fi dati afara!
Intotdeauna un politist trebuie sa asculte ordinele Liderului sau ai membriilor cu rank mai mare!

-Frisking
Un cop are voie sa dea /frisk oricarui Player pentru a vedea daca are ceva ilegal.In cazul in care un player poarta ceva ilegal(Droguri,Materiale,Arme),politistul va folosi comanda /take Drugs/Materials iar dupa aceea va da o amenda respectivului(/ticket [Id player] [Suma] [Motiv].In cazul in care suspectul are arme,politistul ii va cere Licentele(Daca Suspectul nu are licenta de arme,politistul va folosi /take Weapons [id]).De asemena mai ai voie sa iei armele unui suspect,doar cand acela spune ca se preda!

-Drive By
Un politist are voie sa faca Drive By pe suspect NUMAI si NUMAI in cazul in care si suspectul face, altfel este strict interzis sa faceti asa ceva, se pedepseste cu demiterea politistului.

Nos
Amenda pentru nos este de 2k($2.000)

-Tazer
Un cop are voie sa dea /tazer in cazul in care nu face Fata suspectului,este nevoit sa ii de-a /take sau este nevoit sa ii de-a /frisk.De asemenea un politist nu are voie sa dea mai mult de 2 /tazer intr-o Lupta!

-Arestarea Suspectilor
Un politist are voie sa omoare un suspect cautat chiar si daca acesta este la Gara!
In cazul in care un politist este atacat de un grup de persoane,este obligat sa anunte prin /d,iar noi il vom ajuta!
Cand un player primeste wanted si iti da /w Ma Predau,tu esti nevoit sa te duci la el,sa il bagi in masina PD si ii dai /cuff+/take weapons.Il duci la jail unde ii dai wanted 1 si dupaia folosesti comanda /arrest 10000 [minute] 0 0.Daca un player te pune pe urmele lui iar cand il prinzi el zice ca se preda,nu se va mai lua in considerare!De acum cei care vor sa se predea sunt nevoiti sa dea /w Din Timp!

-Dm-ul aiurea
Un Politist nu are voie sa omoare aiurea in niciun fel.Daca se va afla ca un politist omoara Playerii aiurea atunci el va fi dat afara din Police Departament cu interzicerea de a mai intra in Politie!

Este Strict Interzis ca un Politist sa poarte la el Droguri,Materiale,alte chestii ilegale.El va fi Sanctionat!
Membrii PD care dau /accept lawyer fara sa intrebe parerile altor membrii din Politie,vor fi dati afara!

La 3 Advertismente primite,un politist este Dat afara!

Cerintele pentru a intra in P.D
Sa ai minim varsta de 14 ani mai ales cei 7 ani de acasa.
Level-ul necesar pentru a intra in factiune este 7.
Sa respecti pe cei din factiunea ta si sa ai un comportament ca atare.
Sa nu ai mila de cineva care are wanted sau care incearca sa te mituiasca.
Sa nu ai prieteni in mafie.(de exemplu,un membru din L.C.N iti este prieten si nu ii dai wanted pentru ca te intelegi foarte bine cu el,daca ai incalcat aceasta regula esti exclus din P.D)

Fire_Fox
Admin

Mesaje : 79
Data de înscriere : 02/01/2009
Localizare : Jail

Vezi profilul utilizatorului http://linkzone.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum